Hanzō Nørrebro

Der findes næsten ikke noget bedre, end når særlige arrangementer bliver spicet op med asiatiske vibes, right? Uanset om I skal fejre fødselsdag, bryllup, polterabend eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for et arrangement med smæk på smag og farver.

Tag dine gæster med på rundrejse i Asien, hvor vi krydser grænserne mellem Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien på én aften. 


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 30
Mail: hanzo.noerrebro@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Hanzō Nørrebro er en åben restaurant, der kombinerer buzzing Nørrebro vibes med et farverigt asiatisk feel. Det er autentisk stemning - bare uden at skulle sidde på plastikskamler som på Hanois gadehjørner.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 30. E-mail: hanzo.noerrebro@madklubben.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

Spice dit arrangement op med asiatiske highlights i bedste Hanzō-stil. Uanset om I skal fejre fødselsdag, bryllup, polterabend eller en aften ude med vennerne, så sørger vi for, at der er smæk på smag og farver.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 30. E-mail: hanzo.noerrebro@madklubben.dk
Hanzō Experience
Hanzō Experience
Hanzō Experience

Selskabstyper

På Hanzō Nørrebro har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til mange mennesker, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til større arrangementer, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Asiatisk kulinarisk rundrejse med udsigt til Søerne

Hanzō Nørrebro er restauranten der ligger lige der ved Søerne, du ved, lige dér ved Dronning Louises Bro. Du kan nærmest ikke undgå os, når du går forbi, det er nemlig os med det røde neonlys. 

Vores officielle adresse er selvfølgelig ikke "lige der ved Søerne”, men derimod Sortedam Dossering 5, 2200 Nørrebronx. En adresse, der gør det muligt at afholde større arrangementer med en af Københavns bedste udsigter. Og når vejret tillader det, har vi også udeservering. Når du sidder der, midt i Nørrebros pulserende liv, med udsigt til både Peblinge- og Sortedams Sø, så sørger vi for, at du og dit selskab bliver taget på en rejse gennem det Asiatiske køkken – med både farver og masser af smag. 

Skal du finde restauranten, og kommer du fra indre Nørrebro, så følger du blot Nørrebrogade. Kommer du inde fra København K, er det blot en gåtur over Dronning Louises Bro. Og hvis du kommer fra Østerbro eller Frederiksberg, er det blot at følge enten Sortedam Sø eller Sankt Jørgen Sø. Restauranten er ikke mere end 12 minutter fra Nørreport Station, hvor du kan tage både S-toget og metroen til.