Madklubben Frederiksberg

I de historiske ventesale til den gamle stationsbygning på Frederiksberg ligger Madklubben Frederiksberg. Her er der højt til loftet og et menukort, der rummer noget for enhver smag. Restauranten er derfor oplagt til særlige arrangementer, selskaber og grupper.

Vi har samlet alle de retter, vi allerbedst kan lide og tilføjet et særligt twist. Selvom der, som nævnt, er højt til loftet i de fredede lokaler, så er vores restaurant helt nede på jorden. Et sted hvor, I som selskab kan sænke skuldrene og nyde et afbræk fra hverdagen.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 70
Mail: frederiksberg@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

På Madklubben Frederiksberg har I mulighed for at afholde jeres arrangement – om det er møde, workshop, bryllup, konfirmation eller noget helt tredje. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 70. E-mail: frederiksberg@madklubben.dk
Ventesalen

Selskabspakker

Livretter med bistropræg serveret i herskabelige omgivelser i den gamle stationsbygning på Frederiksberg – vi finder den bedste løsning. 

Vi er fleksible når det kommer til valg af menu, og vores menuer kan kombineres på kryds og tværs. Kontakt os derfor gerne, hvis du har særlige ønsker. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 70. E-mail: frederiksberg@madklubben.dk
Morgenmad

Selskabstyper

På Madklubben Frederiksberg har I både mulighed for at afholde jeres arrangement i et privat selskabslokale, eller i restauranten med en indretning, der er inspireret af den klassiske herskabslejlighed med lyse vægge, små charmerende krummelurer, lædersofaer og massive egetræsborde.

Vi har plads til det helt store arrangement, og det lidt mindre, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv, eller afholde et firmaarrangement. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Brunch- og frokost arrangementer
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Bistroen i den gamle stationsbygning

I centrum af den fornemme bydel, Frederiksberg, befinder den gamle stationsbygning fra 1864 sig. Her danner den historiske bygning rammer for Madklubben Frederiksberg. Her har vi omdannet den gamle Ventesal til et smukt selskabslokale, der kan lukkes af fra resten af restauranten, så du kan invitere dine gæster til en privat fest på restaurant. 

Spisestedet drager inspiration fra den klassiske bistro, men med en tvist af Frederiksberg. Derfor har restauranten højt til loftet, store åbne glaspartier, stuk og mondæne døråbninger. Således kan restauranten danne rammerne for et klassisk arrangement. Hvis du ønsker at afholde konfirmation, bryllup, barnedåb eller måske en rund fødselsdag, kan vi hjælpe dig. Vi kan gæste op til 115 personer. 

Beliggende i den gamle stationsbygning, har vores bistro den fordel, at den ligger ovenpå den nye metrostation. Det gør det derfor utrolig nemt at nå vores restaurant fra Frederiksberg metrostation. Restauranten ligger på Solbjergvej, der er en sidegade til en af Frederiksbergs mest kendte gader; Falkoner Allé. Det tager heller ikke længere end 5 minutter at gå fra krydset hvor Smallegade bliver til Gammel Kongevej.