Madklubben København

På Madklubben København finder du ærlige klassikere på vores aftenmenu. Vi er dog også så heldige, at vi både har større og mindre privatlokaler, så der er mulighed for at afholde møde på restaurant. 

I det store lokale er der mulighed for at afholde en begivenhed, hvor du gerne vil invitere flere mennesker til din fejring. Det bliver nede på jorden i ægte københavnske lokaler.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 42 34 14
Mail: koebenhavn@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Vi ved, at alle selskaber er forskellige, og derfor har vi et udvalg af lokaler, så I altid finder et, der passer til jeres arrangement. Skal I holde et stort arrangement, har I også muligheden for at leje hele restauranten.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 34 14. E-mail: koebenhavn@madklubben.dk
Board room

Selskabspakker

Vi hylder det danske køkken med et moderne touch i form af både nyfortolkede klassikere og nyere retter, der alle tager udgangspunkt i sæsonaktuelle råvarer. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 34 14 E-mail: koebenhavn@madklubben.dk
Københavnermenu
Menu 1
Menu 2

Selskabstyper

På Madklubben København har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et mødelokale, med plads til få mennesker, eller et større lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Spis på Madklubbens flagskib

I Store Kongensgade i det indre København ligger Madklubben København. Den første restaurant som Anders Aagaard åbnede tilbage i 2007. Mange år er gået, og menuen er skiftet mange gange. Hvad der dog ikke har ændret sig, er måden vi serverer maden på. Vi fortolker stadig klassikere, så de bliver moderne, og prisen er stadig fair – vi serverer altså mad på en helt ærlig vis, som vi altid har gjort det. 

Restauranten er omringet af historiske steder og fornemme bygninger. Midt i mellem Marmorkirken, Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Nyhavn ligger Madklubben København. Det vil sige, at der ikke er mere end 3 minutters gang fra metrostationen, Marmorkirken. Hvis du holder af den københavnske havn, er der heller ikke mere end 10-minutter dertil, hvis du vil nyde synet af vandet før eller efter dit arrangement. 

Adressen er Store Kongensgade 66. Gaden der rammer det fornemme Kongens Nytorv i den ene ende, og slutter som Østerbrogade i den anden ende. Restauranten befinder sig i kælderen, og det giver en hyggelig og omfavnende stemning. I det bagerste lokale er der fritbelagte mursten, og spisestedet passer ind i det smukke indre København.