Madklubben Lyngby

I lokalerne på Kanalvej 3 finder I Madklubben Lyngby. Med plads til over 200 gæster har restauranten de perfekte rammer til både små til store selskaber.

Om det er til forretningsmiddag, julefrokost, sommerfest eller en stille og rolig fyraftensmiddag med kollegerne, har I både mulighed for at sidde blandt vores andre gæster i restauranten, i et afskærmet område eller booke hele restauranten for jer selv.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 42 42 50
Mail: lyngby@madklubben.dk

Er I færre end 16 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Madklubben Lyngby er en rummelig restaurant med højt til loftet og store vinduespartier. Er I et større selskab, sørger vi for, at I får en samlet plads i restauranten.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 50. E-mail: lyngby@madklubben.dk
Del af restauranten

Selskabspakker

Uanset om i skal holde en workshop, et helaftensarrangement eller ud at spise med den store vennegruppe, så har vi pakker, der passer til jeres behov.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 50. E-mail: lyngby@madklubben.dk
Lyngby menuen
Klassisk menu

Selskabstyper

På Madklubben Lyngby har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et sted, med plads til en stor gruppe, eller et større lokale til en firmaworkshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Madklubben Lyngby i den gamle vikingeby

Lyngby, Kongens Lyngby, Lyngby-Taarbæk – ja, kært barn har mange navne. I den gamle vikingeby har Madklubben åbnet dørene for endnu en restaurant. Så hvis du befinder dig i det nordlige Sjælland, er der stadig mulighed for at afprøve Madklubbens koncept. Her serverer vi nemlig mad på ærlig vis. Simple retter af friske råvarer til en fair pris. 

Af mad serverer vi alt fra en 12-retters menu, der bliver serveret i sharingstyle, til menuer med lidt færre retter. Derfor kan vi næsten med sikkerhed sige, at der er noget for enhver smag. Restauranten ligger lige overfor Lyngby Storcenter i en ny bygning fra 2013. Spisestedet ligger centralt placeret, og i gåafstand fra det meste i centrum af Lyngby. Eksempelvis tager det kun 5 minutter at gå fra Kongens Lyngbys ældste bygning, Lyngby Kirke, til vores restaurant. 

Hvis du ankommer med offentlig transport til Lyngby, er det nemt at komme til vores restaurant. En lille gåtur på 10 minutter fra Lyngby S-tog Station, og så er du der. Hvis du derimod ankommer med lokalbanen eller Nærumbanen, tager det kun 2 minutter at gå.