Roberta

Roberta bringer Latinamerika til Nørrebro. Her er det Sydamerikansk cuisine, farverige cocktails og en pulserende stemning, der sætter rammerne for aftenen.

Når I besøger Roberta som et selskab, får I en samlet plads i restauranten, hvor I kan få den fulde oplevelse af lokalerne, musikken (der er lidt højere, end du er vant til) og personalet, som bringer energien.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 66
Mail: roberta@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Er I mange? Perfekt! Uanset om I vil krydre jeres bryllup, fødselsdag eller polterabend med latinamerikanske vibes, så sørger Roberta for et arrangement med smæk på smag og farver.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 66. E-mail: roberta@madklubben.dk
Del af restauranten

Selskabspakker

Tag dine gæster med på en smagsrejse fra Nørrebro til Syd- og Mellemamerika og forbered dig på festlig stemning, godt humør og ikke mindst latinamerikanske serveringer.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 66. E-mail: roberta@madklubben.dk
Sencillo De Roberta
Tasting menu
Grande Fiesta

Selskabstyper

Roberta er med sin centrale placering en vaskeægte stemningssættende restaurant. Gadestemningen er trukket indenfor, og du er placeret midt i det pulserende liv på Sortedam Dossering. 

Restauranten egner sig til mange forskellige arrangementer, både store og små. Men fælles for alle er, at du får en sydamerikansk vibe og et personale der er nede på jorden. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Sydamerikanske vibes på Nørrebro

På Sortedam Dossering 3 ligger restauranten Roberta. Her kan du nyde sydamerikansk mad i lokaler inspireret af den farverige og højlydte verdensdel. Det er rent food fiesta gallore!

Vi har mange muligheder for at afholde dit arrangement, hvor du kan leje hele  restauranten. Hvis I ikke er nok til at udfylde hele restauranten, kan vi også booke jer et samlet sted i restauranten. 

Skal du finde restauranten, og kommer du fra indre Nørrebro, så følger du blot Nørrebrogade. Kommer du inde fra København K, er det blot en gåtur over Dronning Louises Bro. Og hvis du kommer fra Østerbro eller Frederiksberg, er det blot at følge enten Sortedam Sø eller Sankt Jørgen Sø. Restauranten er ikke mere end 12 minutter fra Nørreport Station, hvor du kan tage både S-toget og metroen til.