Tonys
København

Benvenuti da Tonys! Her er det den sociale, italienske spiseoplevelse, der samler mennesker. Tro mod New York Italian cuisine.

Og hvis der er en ting, Tonys elsker, så er det særlige arrangementer. Om der er tale om bryllup, fødselsdag, jubilæum eller blot en aften ude med vennerne, så er Tonys klar til at sørge for, at jeres arrangement bliver præcis, som I ønsker. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 33 13 33 07
Mail: tonys@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

Hos Tonys har vi en stor restaurant hvor der er plads til store arrangementer. Vi sørger for at være din italienske mamma for en aften, så du ikke selv skal sørge for noget. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 33 13 33 07. E-mail: tonys@madklubben.dk
Tonys room

Selskabspakker

Tonys handler om åbne arme, delevenlig mad og ikke mindst god vino. Vinkortet repræsenterer næsten alle afkroge af vinregionerne i Italien. Og vigtigst af alt. Ingen går sultne og tørstige hjem fra Tonys. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 33 13 33 07. E-mail: tonys@madklubben.dk
15 delevenlige retter
10 delevenlige retter

Selskabstyper

På Tonys har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et mødelokale, med plads til få mennesker, eller et større restaurant til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Tonys – restauranten med det italienske american style køkken 

Hos Tonys serverer vi al vores mad family style. Vigtigt for os er nemlig, at familien kommer i første række. Hos os er der noget for enhver smag. 

Restauranten ligger på Havnegade 47. Du træder derfor nærmest direkte ud på havnepromenaden fra restauranten. Spisestedet er omringet af Nyhavn, Skuespilhuset og Det Kongelige Teater – og udsigten er intet mindre end det smukke Christianshavn. Restauranten ligger kun et par minutter fra inderhavnsbroen, og mindre end 10 minutter fra Kongens Nytorv Metro. 

Med kort gåafstand til lokationer som Sankt Annæ Plads, Ofelia Plads og Broens Gadekøkken er restauranten i et fint selskab. Derfor, hvis du ønsker at afholde et arrangement med et større selskab i indre København med ærlig italiensk mad, er Tonys svaret du har ventet på.