Odense

Skal du afholde et privat selskab, eller leder du efter et mødelokale i Odense? Dan dig et overblik over alle Madklubbens restauranter her. 

Er I en større gruppe der skal spise på restaurant? Eller leder du efter et selskabslokale, hvor du kan afholde et arrangement? Eller måske har du inviteret en kunde til møde, som gerne må faciliteres af andre end dig selv. Vi har en løsning på det hele. 

Restaurant: 200 pax
Privat selskabslokale: 40 til 50 pax

Restaurant: 140 pax
Semiprivat selskabslokale: 40 til 90 pax

Afhold privat arrangement på restaurant

På Madklubbens restauranter har du mulighed for at afholde et privat arrangement på restaurant. Vores spisesteder er ikke kun et oplagt valg, når du skal ud at spise, restauranterne fungerer nemlig også til større arrangementer. Flere af vores spisesteder har private selskabslokaler, hvis I gerne vil afskærmes fra restauranten. 

Vi tager imod jer med åbne arme, hvis I er en større gruppe, der skal ud at spise. På Madklubben er I et selskab, når I er flere end 10 personer. Derfor er det værd at kigge vores restauranter igennem for at finde den gruppemenu, der tiltaler jer mest. I Odense rummer vores restauranter nyfortolkninger af den klassiske menu med suppe, steg og is. Det er også i Odense, at du finder Madklubbens utraditionelle steakhouse. 

Vores to restauranter er lokaliseret i det centrale Odense. På en sidegade til Vestergade finder du Madklubben Odense på Jernbanegade. Og ikke længere end 2 minutters gang derfra ligger Madklubben Steak i Odenses kendte smøge – Vintapperstræde. 

Vi gør en ære ud af at afholde festlige begivenheder. Vores erfaring indebærer både afholdelse af bryllup, barnedåb, fødselsdag, jubilæum, firmaarrangementer og private fester, men vi afholder også forretningsmøder på vores restauranter – både mindre møder, men også workshops og konferencer.