Madklubben Odense

Hos Madklubben Odense er der masser af plads. Restauranten kan gæste til op mod 200 mennesker – så hvis du skal afholde et stort arrangement og leder efter en lokation til barnedåb, konfirmation, firmafest eller andre fejringer – så har vi plads til dig.

På menukortet har vi moderne klassiskere. Det er fordi, vi sætter pris på at afspejle den by vi er i. Derfor er der rig mulighed for at få en autentisk Odense oplevelse. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 41 41 72
Mail: odense@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Uanset om I skal bruge et selskabslokale, mødelokale eller en samlet plads til en stor gruppe, så har vi jeres ryg.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 72. E-mail: odense@madklubben.dk
Privat lokale

Selskabspakker

Uanset om i skal holde en workshop, møde eller et helaftensarrangement har vi pakker, der passer til jeres behov.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 72. E-mail: odense@madklubben.dk
Morgenmøde
Frokostmøde
Heldagsmøde

Selskabstyper

På Madklubben Odense har vi plads til alle typer selskaber. Uanset om du leder efter et mødelokale eller et større lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Handikapforhold

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Centralt placeret restaurant i hjertet af Odense

I en af Danmarks ældste byer ligger en af Madklubbens restauranter, der emmer af god stemning og historie. Madklubben Odense er for dig, der leder efter en restaurant, der kan agere rum for det arrangement, som du ønsker at afholde. Vi har plads til 200 personer i hele restauranten, men vi har også et privat selskabslokale, hvis I er lidt færre mennesker. 

Odense by er hjemby til en af de mest historiske personer fra Danmark – Hans Christian Andersen. Restauranten ligger faktisk ikke mere end 5 minutter, på gåben, fra H.C. Andersens Barndomshjem. Spisesteder ligger nemlig på Jernbanegade – mere centralt bliver det ikke. 

Hvis du ankommer med toget til Odense by, tager det kun en rask gåtur på 10 minutter før du kan åbne dørene til de ikoniske lokaler, der huser vores restaurant. Selvom byen rummer masser af historie, er menukortet opdateret. Vores køkkenchef sætter nemlig pris på klassikere med et moderne twist. Præcis ligesom Odense by efterhånden også er – klassisk og moderne.