Nytårsmenu

MADKLUBBENS nytårsmenu 2024 er UNDER UDVIKLING.

På siden her, kan du finde nytårsmenuen fra 2023.
Vores nytårsmenu for 2024 er ved at blive udviklet af vores dygtige kokke og vil blive tilgængelig på siden, når vi nærmer os. 

nytårsMENU fra Madklubben

Vi har i år sammensat en catering nytårsmenu, med fokus på at holde traditioner i hævd og stadig udfordre dine smagsløg. Årets menu findes i tre forskellige variationer. Derfor er der en nytårsmenu til dig uanset, om du ønsker en klassisk, pescetar- eller vegetarisk menu som årets sidste måltid

Menuen bygger på samme fundament som Anders Aagaard, der står bag madklubben, har bygget restauranterne på. Det handler om smag, kvalitet, tilgængelighed og om at bruge tid sammen med menneskerne omkring dig. Med Madklubbens catering nytårsmenu er du sikret en menu af gedigne råvarer, som er tilsmagt af dygtige kokke. Derfor kan du bruge aftenen på dine gæster, fremfor at skulle knokle i timevis i køkkenet. Så er du klar til dronnings nytårstale, fyrværkeri og bordbomber. 

Menuen består af enten tre eller fire retter. Vi følger den klassiske opbygning med forret, mellemret, hovedret og dessert. Du kan kombinere, som du vil, mellem den klassiske, pescetar og vegetar-udgaven af menuen. Så uanset om du er mest til stegt oksemørbrad, helleflynder eller glaseret selleri til hovedret, så kan du bestille noget for enhver smag. 

Du kan bestille og afhente Madklubbens catering nytårsmenu i næsten hele landet - København, Herlev, Lyngby, Aarhus, Odense & Esbjerg. Mere specifik information om afhentningslokationer kan du se forneden. 

Nytårsaften handler om at bruge tid på hinanden. Derfor har vi designet en nytårsmenu, vi 100% kan stå inde for, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Anders Aagaard

FAQ

Nytårsmenu

I hvilke byer kan jeg bestille nytårsmenuen?

Hvor og hvornår kan jeg afhente nytårsmenuen?

Tilberedning og anretning

Er maden frisk, hvis jeg henter dagen før?

Hvornår er sidste bestillingsdato?

Allergener

Bestilling og betaling

Fortrydelsesret og ændringer

Kundeservice

Se Anders Aagaard præsentere menuen og få et par tips til tilberedningen

Se billeder af menuen lige her

Forret

Forretten sætter retningen for menuen. En klassisk nytårsret med meget smag og gode råvarer.

Klassisk/pescetar:
Hummerbisque med salat af pocheret hummer og råsyltet fennikel.
Serveres med harissaolie, kørvel og surdejsbrød.

Vegetar:
Kantarelbisque med sprød svampekrokette og råsyltet fennikel.
Serveres med estragonolie, kørvel og surdejsbrød.

MELLEMRET

Vol-au-vent. Eller på dansk - tartelet.
Elsket af mange - and for a good reason.

Klassisk/pescetar:
Vol-au-vent med kammuslinger, håndpillede rejer og krebsehaler vendt i cremet champagnesauce. Serveres med spinat, jordskokker, ørredrogn og tallerkensmækkere.

Vegetar:
Vol-au-vent med butternut squash, ristede kastanjer og trøffel vendt i cremet champagnesauce. Serveres med spinat, jordskokker, tangperler og tallerkensmækkere.

HOVEDRET

Det sidste store måltid. Og hvilket et. Forhåbentlig husker du din hovedret til næste nytårsaften .

Klassisk:
Stegt oksemørbrad med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Serveres med solbærglaserede rødbeder, pocherede løg med salsa verde, okse-demi glace og brøndkarse.

Pescetar:
Stegt helleflynder med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Serveres med solbærglaserede rødbeder, pocherede løg med salsa verde, Karl Johan-sauce og brøndkarse.

Vegetar:
Glaseret knoldselleri med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Serveres med solbærglaserede rødbeder, pocherede løg med salsa verde, Karl Johan-sauce og brøndkarse.

DESSERT

Intet er fuldendt uden desserten. Chokolade med ... chokolade ... med chokolade.

Klassisk/Pescetar/Vegetar:
Intens mørk chokoladekage med vaniljemousse og syltede brombær.
Serveres med crumble af pistacienødder, hvid chokolade og solbær og rød skovsyre.

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende catering til vores nytårsmenu 2023 så tøv ikke med at kontakte os. Du kan bestille din nytårsmenu lige her, og gøre din nytårsaften nem og overskuelig med catering fra Madklubben. 


Nytår på restaurant
Med vores +40 restauranter, er mulighederne er mange, hvis du vælger at fejre nytårsaften sammen med os i 2023.

Nytårsmenu ud af huset

Kender du følelsen af, at efteråret er ved at gå på hæld, november måned slutter lige om lidt og december nærmer sig med hastige skridt? Og pludselig kommer du i tanke om det; nytårsaften. Spørgsmål som hvad, hvor og med hvem opstår. Hvis dette er tilfældet, så er du kommet til det rigtige sted.

Hos Madklubben tilbereder vi igen i år en nytårsmenu ud af huset. Det er nemt, det er af høj kvalitet og menuen favner bredt. Catering nytårsmenuen fås nemlig i tre forskellige udgaver: en klassisk version, en pescetarisk version og en vegetarisk version. Nytårsmenuen er nem at tilberede og anrette. Alt du skal gøre er at bestille den og afhente den i København, Lyngby, Herlev, Aarhus, Odense eller Esbjerg, når tid er.

Med Madklubbens nytårsmenu ud af huset får du en udførlig guide til nytårsaften – på denne måde er du ikke i tvivl om tilberedning eller anretning. Anders Aagaard har tilmed filmet en video, hvor han viser dig, hvordan du gør – nemmere bliver det altså ikke. Madklubbens nytårsmenu ud af huset kan bestilles i flere byer over hele landet.

Nytårsmenuen kan afhentes i København, Lyngby, Herlev, Aarhus, Odense og Esbjerg – der er altså rig mulighed for at finde et afhentningssted tæt på dig. Du kan hente maden allerede dagen forinden, den 30. december, så du ikke behøver at tænke på at afhente den på nytårsaftensdag. Du kan dog også, hvis det er bedre, afhente vores nytårsmenu den 31. december. Med Madklubbens nytårsmenu ud af huset bliver det altså en nytårsaften, der næsten ikke kan blive nemmere.

Hvis du elsker at spise ude på restaurant, men ønsker at holde nytårsaften derhjemme med dine nærmeste, er du kommet til det rigtige sted. Madklubben formår, med sin nytårsmenu, som du kan få ud af huset, at sammensmelte mad af restaurantkvalitet med komforten af dit eget hjem. Samtidig vil Madklubben gerne hjælpe dig, så du ikke skal stå i køkkenet hele dagen nytårsaften. Det skal nemlig være en aften, hvor du kan fokusere på at hygge dig sammen med dine gæster.

Med Madklubbens nytårsmenu ud af huset, som du kan afhente i København, Lyngby, Herlev, Aarhus, Odense og Esbjerg, kan du nemt servere tre eller fire retter til dine gæster. Det er tilmed så nemt, at I er flere, der kan hygge jer med at anrette maden sammen. Vi ønsker, at denne nytårsmenu skal være omdrejningspunktet for jeres aften, for ingen nytårsaften skal indeholde utilfredsstillende mad. Derimod skal en nytårsmenu være grobund for det sociale – netop derfor kan I anrette maden sammen, og forhåbentligt vil smagsindtrykkene i nytårsmenuen være samtalestartere over middagsbordet.

Chancen for at dine gæster ikke spiser kød bliver større og større. Derfor har vi hos Madklubben sørget for, at dine gæster, som spiser fisk, kan få en pescetarisk nytårsmenu, der er lige så smagfuld som den klassiske nytårsmenu med oksemørbrad. Og hvis dine gæster ikke spiser fisk, har vi også sørget for, at de kan få en vegetarisk nytårsmenu i samme høje kvalitet. De tre forskellige versioner fås alle sammen som en 3-retters nytårsmenu, men hvis du ønsker en middag, der varer lidt længere, kan du også vælge den som en 4-retters nytårsmenu.

Lad Madklubben være samtalestarteren for din nytårsaften med en nytårsmenu ud af huset – afhent maden over hele landet i København, Lyngby, Herlev, Aarhus, Odense og Esbjerg.

Kontakt os

Tlf: +45 33 32 32 34
Mail: madklubben@madklubben.dk

Madklubben ApS
Solbjergvej 10
2000 Frederiksberg

Telefontider

  • Mandag - Torsdag
    10.0017.00
  • Fredag
    10.0020.00
  • Lørdag-Søndag
    12.0020.00