Se Madklubbens nytårsmenu for 2023 lige her

nytårsMENU fra Madklubben

Vi har i år sammensat en catering nytårsmenu, med fokus på at holde traditioner i hævd og stadig udfordre dine smagsløg. Årets menu findes i tre forskellige variationer. Derfor er der en nytårsmenu til dig uanset, om du ønsker en klassisk, pescetar- eller vegetarisk menu som årets sidste måltid

Menuen bygger på samme fundament som Anders Aagaard, der står bag madklubben, har bygget restauranterne på. Det handler om smag, kvalitet, tilgængelighed og om at bruge tid sammen med menneskerne omkring dig. Med Madklubbens nytårsmenu er du sikret en menu af gedigne råvarer, som er tilsmagt af dygtige kokke. Derfor kan du bruge aftenen på dine gæster, fremfor at skulle knokle i timevis i køkkenet. Så er du klar til dronnings nytårstale, fyrværkeri og bordbomber. 

Menuen består af enten tre eller fire retter. Vi følger den klassiske opbygning med forret, mellemret, hovedret og dessert. Du kan kombinere, som du vil, mellem den klassiske, pescetar og vegetar-udgaven af menuen. Så uanset om du er mest til stegt oksemørbrad, pighvar eller saltbagt selleri til hovedret, så kan du bestille noget for enhver smag. 

Du kan bestille og afhente Madklubbens nytårsmenu i næsten hele landet - København, Herlev, Lyngby, Aarhus, Odense & Esbjerg. Mere specifik information om afhentningslokationer kan du se forneden. 

Nytårsaften handler om at bruge tid på hinanden. Derfor har vi designet en nytårsmenu, vi 100% kan stå inde for, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Anders Aagaard

FAQ

Nytårsmenu

I hvilke byer kan jeg bestille nytårsmenuen?

Hvor og hvornår kan jeg afhente nytårsmenuen?

Tilberedning og anretning

Er maden frisk, hvis jeg henter dagen før?

Hvornår er sidste bestillingsdato?

Allergener

Bestilling og betaling

Fortrydelsesret og ændringer

Kundeservice

Se billeder af menuen lige her

Forret

Forretten sætter retningen for menuen. En klassisk nytårsret med meget smag og gode råvarer.

Klassisk/pescetar:
Hummerbisque med salat af pocheret hummer og råsyltet fennikel.
Serveres med harissaolie, kørvel og surdejsbrød.

Vegetar:
Kantarelbisque med sprød svampekrokette og råsyltet fennikel.
Serveres med estragonolie, kørvel og surdejsbrød.

MELLEMRET

Vol-au-vent. Eller på dansk - tartelet.
Elsket af mange - and for a good reason.

Klassisk/pescetar:
Vol-au-vent med kammuslinger, håndpillede rejer og krebsehaler vendt i cremet champagnesauce. Serveres med spinat, jordskokker, ørredrogn og tallerkensmækkere.

Vegetar:
Vol-au-vent med butternut squash, ristede kastanjer og trøffel vendt i cremet champagnesauce. Serveres med spinat, jordskokker, tangperler og tallerkensmækkere.

HOVEDRET

Det sidste store måltid. Og hvilket et. Forhåbentlig husker du din hovedret til næste nytårsaften .

Klassisk:
Stegt oksemørbrad med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Serveres med solbærglaserede rødbeder, pocherede løg med salsa verde, okse-demi glace og brøndkarse.

Pescetar:
Stegt helleflynder med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Serveres med solbærglaserede rødbeder, pocherede løg med salsa verde, Karl Johan-sauce og brøndkarse.

Vegetar:
Glaseret knoldselleri med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Serveres med solbærglaserede rødbeder, pocherede løg med salsa verde, Karl Johan-sauce og brøndkarse.

DESSERT

Intet er fuldendt uden desserten. Chokolade med ... chokolade ... med chokolade.

Klassisk/Pescetar/Vegetar:
Intens mørk chokoladekage med vaniljemousse og syltede brombær.
Serveres med crumble af pistacienødder, hvid chokolade og solbær og rød skovsyre.

Kontakt os

Tlf: +45 33 32 32 34
Mail: madklubben@madklubben.dk

Madklubben ApS
Solbjergvej 10
2000 Frederiksberg

Telefontider

  • Mandag - Torsdag
    10.0017.00
  • Fredag
    10.0020.00
  • Lørdag-Søndag
    12.0020.00