Madklubbens nytårsmenu for 2023 kommer til efteråret

nytårscatering fra Madklubben

Vi har designet en catering nytårsmenu, der er udviklet over de sidste mange måneder. Med fokus på at holde traditioner i hævd og stadig udfordre dine smagsløg, finder du nu tre valgmuligheder. Derfor er der en nytårsmenu til dig uanset om du ønsker en klassisk, fiske- eller vegetarisk menu som årets sidste måltid.

Menuen bygger på samme fundament som Anders Aagaard, der står bag madklubben, har bygget restauranter. Det handler om smag, kvalitet, tilgængelighed og tid til at være sammen med menneskerne omkring dig. Derfor er menuen udviklet på netop de præmisser. Du er sikret en menu af gode råvarer som er tilsmagt af dygtige kokke. Samtidig kan du bruge din aften på at være sammen med dine gæster, fremfor at skulle bruge mange timer i køkkenet. 

Menuen består af enten 3 eller 4 retter. Klassisk opbygning med forret, mellemret, hovedret og dessert. Du kan kombinere som du vil mellem den klassiske, fiske og vegetar-udgaven af menuen. Så uanset om I er mest til stegt oksemørbrad, stegt pighvar eller saltbagt selleri til hovedret, så kan I bestille noget for enhver smag. Så er I klar til dronnings nytårstale, fyrværkeri og bordbomber. 

Du kan bestille og afhente Madklubbens nytårsmenu i næsten hele landet. Vi har otte afhentningssteder fordelt i København, Lyngby, Aarhus, Odense og Esbjerg. I, og omkring, København kan du afhente på Madklubben Frederiksberg, Madklubben Østerbro, Madklubben Lyngby samt i Vallensbæk. På Fyn kan du afhente nytårsmenuen på Madklubben Odense. Og sidst men ikke mindste kan du i Jylland afhente på Madklubben Aarhus, vores udleveringssted i Hinnerup samt på Madklubben Esbjerg.

Nytårsaften handler om at bruge tid på hinanden. Derfor har vi designet en nytårsmenu, vi 100% kan stå inde for, så du ikke skal bekymre dig om noget.

Anders Aagaard

FAQ

Nytårsmenu

I hvilke byer kan jeg bestille nytårsmenuen?

Hvor og hvornår kan jeg afhente nytårsmenuen?

Tilberedning og anretning

Er maden frisk, hvis jeg henter dagen før?

Hvornår er sidste bestillingsdato?

Allergener

Bestilling og betaling

Fortrydelsesret og ændringer

Kundeservice

Forret

Forretten sætter retningen for menuen. En klassisk nytårsret med meget smag og gode råvarer.

Klassisk/Fisk:
Hummersuppe med salat af kogt hummer, jordskokker og citron. Serveres med syltet græskar, estragonolie og surdejsbrød.

 

Vegetar:
Jordskokkesuppe med salat af jordskokke, trøffel og citron. Serveret med syltede græskar, estragonolie og surdejsbrød.

MELLEMRET

Vol-au-vent. Eller på dansk - tartelet.
Elsket af alle - and for good reason.

Klassisk/Fisk:
Vol-au-vent med ragout af kammusling, krebs og krabbe, rødløg og glaskål i grøn olie og dild . Serveret med champagnecreme.

Vegetar:
Vol-au-vent med ragout af Karl Johan svampe, rødløg og glaskål i grøn olie og dild. Serveret med champagnecreme.

HOVEDRET

Det sidste store måltid i 2022. Og hvilket et. Lad os slutte året med manér.

Klassisk:
Stegt oksemørbrad med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Dertil confiterede svampe vendt i urter, persillepuré samt rødvinssauce.

Fisk:
Stegt pighvar med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian.
Dertil confiterede svampe vendt i urter, persillepuré samt morkelcreme.

Vegetar:
Saltbagt selleri vendt i krydderpanko med Pommes Meier bagt med Vesterhavsost og timian. Dertil confiterede svampe vendt i urter, persillepuré samt morkelcreme.

DESSERT

Intet er fuldendt uden desserten. Chokolade med... chokolade... med chokolade.

Klassisk/Fisk/Vegetar:
Karamelliseret chokoladebund serveret med hvid chokolademousse.
Dertil mælkechokoladekugle, hindbærsauce og gulddrys.


Kontakt os

Tlf: +45 33 32 32 34
Mail: madklubben@madklubben.dk

Madklubben ApS
Solbjergvej 10
2000 Frederiksberg

Telefontider

  • Mandag - Torsdag
    10.0017.30
  • Fredag
    10.0020.00
  • Lørdag
    12.0020.00
  • Søndag
    14.0020.00