Når I booker jeres firmajulefrokost på en af vores restauranter i København, sørger vi for, at jeres aften bliver noget helt særligt.

Til firmajulefrokosten anbefaler vi en helaftensoplevelse, hvor I har bordet hele aftenen. Her skal I kun bekymre jer om at læne jer tilbage i stolen og hygge jer med hinanden. I kan selvfølgelig også skræddersy jeres egen firmajulefrokost eller booke bord som en stor gruppe med almindelig seating, hvor I har bordet i 2 timer og 15 min.

I kan allerede reservere bord nu, så jeres firma er sikret en plads på en af vores restauranter i København. Der er allerede rift om de eftertragtede julefrokostdage i november og december.

Herunder kan du se et eksempel på, hvordan en menupakke til helaftensarrangement kan se ud til jeres firmajulefrokost i København.

Har I særlige ønsker eller spørgsmål vedrørende firmajulefrokost på Madklubben, så tøv ikke med at kontakte os her.

Tlf.: +45 33 32 32 34
E-mail: madklubben@madklubben.dk

Julemenu
firmajulefrokost

Her kan du se et eksempel på, hvordan en menupakke kan se ud for et helsaftensarrangement. Hvis I har særlige ønsker, så kontakt os endelig på madklubben@madklubben.dk

Restauranternes menukort for julefrokostperioden er på trapperne og vil blive offentliggjort her på siden, når de er klar.

Firmajulefrokost Helaftenspakker
Hverdag:Søndag-onsdag
Fra 1000,-
Weekend:Torsdag-lørdag
Fra 1200,-
Julefrokost – hverdag

Restauranter i københavn

Kontakt restauranten for at reservere bord til jeres firmajulefrokost. 

Julefrokost med mellemøstlige krydderier? Så er vores restaurant Bazaar noget for dig. Der er fokus på mange deleretter - og ikke mindst kvalitetsdrikkevarer. Midt i restauranten finder du den store bar, hvor bartenderne tilbereder signature cocktails.

På hjørnet af Kongens Nytorv, kun et stenkast fra Nyhavn, finder du Bistro Royal. En fransk bistro-restaurant, der har åbent hele dagen, med et menukort spækket med franske klassikere. 

På Food Club sigter vi efter at give dig alt, hvad du kan spise og drikke - samtidig med at vi minimerer madspild. Vi tager nemlig kampen op med det traditionelle tag-selv-bord og tænker i kvalitet frem for kvantitet. Du kan finde os på Nørrebro i en baggård ved Søerne.

På hjørnet af Vesterbrogade og Buen, lige overfor Københavns Hovedbanegård, finder du Food Club Vesterbro. På Food Club sigter vi efter at give dig alt, hvad du kan spise og drikke - samtidig med at vi minimerer madspild. Vi tager nemlig kampen op med det traditionelle tag-selv-bord og tænker i kvalitet frem for kvantitet.

På Grill er det smagen og råvarerne, der er i centrum. Derfor er vores retter simple og baseret på råvarer af høj kvalitet, der altid er udvalgt efter sæsonen. På menuen kan du finde hovedelementer fra grillen baseret på kød, fisk og grøntsager - og så har vi også et bredt udvalg af vine, hand picked specielt til menuen.

På hjørnet af Sprogøvej, i den nordlige ende af Frederiksberg, finder du Hanzō. På Hanzō får du klassikere fra Asiens mest farverige køkkener, men du bliver også udfordret på ting, som du måske ikke har smagt tidligere.

En restaurant, der kombinerer det pan-asiatisk køkken med nordisk design. Menuen afspejler alt det bedste fra Asien, der sikrer dig en alsidig og spændende oplevelse.

Lige under neonskiltene ved Dronning Louises Bro på Sortedam Dossering finder du vores Nørrebro-udgave af Hanzō. På Hanzō får du klassikere fra Asiens mest farverige køkkener, men du bliver også udfordret på ting, som du måske ikke har smagt tidligere.

I Københavns måske hyggeligste gade, Værnedamsvej, finder du Hanzō Vesterbro. Restauranten kombinerer den velkendte Vesterbro-buzz med Hanzōs farverige pan-asiatiske look and feel. Du vil blive mødt med alt fra drager til vinkende katte - og selvfølgelig en menu, der afspejler alt det bedste fra Asien.

På Østerbrogade på Østerbro finder du den største Hanzō-restaurant i København. På Hanzō får du klassikere fra Asiens mest farverige køkkener, men du bliver også udfordret på ting, som du måske ikke har smagt tidligere.

Bevæger du dig sydpå i Europa, er ordet 'bodega' synonymt med en lille hyggelig restaurant, der serverer små retter, hvor man kan være sikker på, at stemningen er høj og vinglasset fuldt. Det samme stræber vi efter på La Bodega, der er lokaliseret på Vesterbro Torv. 

Lupo er italiensk og placeret midt i hjertet af Frederiksberg på Solbjergvej 8. Menuen er præget af pastaretter (selvfølgelig). Og så finder du altid en række italienske fiske- og kødserveringer og ikke mindst et større udvalg af friske grøntsagsbaserede elementer.

På vores restaurant på Amager, er der plads til alle. Både dem der kommer for den klassiske restaurantoplevelse, og dem der kigger ind til en hurtig omgang aftensmad. Restauranten er lokaliseret klos op ad Amagerbro Metrostation. 

I hjertet af Frederiksberg, nærmere bestemt på Solbjergvej, finder du Madklubben Frederiksberg. En klassisk bistro-præget restaurant, der bygger på Madklubbens værdier om høj kvalitet og en regning, der er til at betale.

I nogle af Københavns mest ikoniske og historiske lokaler, finder du Madklubben Home of Carlsberg. Og med afsæt i danskernes historie, brygges der nu ikke kun øl. Lokalerne er omdannet til en moderne restaurant, der serverer klassikere i moderne fortolkning. 

På Store Kongensgade, kun et stenkast fra Marmorkirken, finder du vores allerførste restaurant - Madklubben København. Menukortet er spækket med moderne danske klassikere såvel som nye spændende retter og gode vine.

Uanset om du er til én, to eller 12 retter, så er der noget til enhver anledning. Med plads til over 200 gæster, har restauranten de perfekte rammer til både små og store selskaber. Du finder restauranten lidt nord for København på Kanalvej i Kongens Lyngby. 

Midt på Vesterbrogade finder du en af vores allermest besøgte restauranter, nemlig Madklubben Vesterbro. Her inddrager vi den klassiske Vesterbro-vibe og serverer et spænd af klassiske livretter fra hele verden.

I storslåede lokaler midt på Østerbrogade finder du Madklubben Østerbro. Med plads til over 200 gæster og flere forskellige selskabslokaler, er der rig mulighed for, at restauranten kan danne de perfekte rammer for jeres aften.

Italienske klassikere serveret tro mod det køkken, det stammer fra. På Regnbuepladsen, kun et stenkast fra Rådhuspladsen, finder du Mamma's. Vores italienske restaurant præget af pizza, pasta og alt andet godt, du finder i støvlelandet. 

Er du til Latinamerikansk mad? Så er vores restaurant, Roberta, en klar go-to for dig. Her serverer vi både tacos, tostadas, guacamole og tequila i rigelige mængder. Du finder os kun et stenkast fra søerne, nærmere bestemt på Sortedam Dossering.

Tonys er en delevenlig italiensk restaurant, som du finder på Havnegade, tæt på Inderhavnsbroen for enden af Nyhavn. Her kan du blive udfordret på det klassiske italienske køkken.