MADKLUBBEN 
HOME OF CARLSBERG

En del af
danskernes historie

Velkommen til Madklubben Home of Carlsberg. En restaurant placeret i Carlsbergs historiske bygninger på toppen af Valby Bakke lige ovenpå Husbryggeriet Jacobsen. Restauranten bliver en del af Home of Carlsberg, og dermed et knudepunkt for øl-entusiaster, historieinteresserede og de lokale Københavnere. Derudover bliver det også et sted hvor du kan finde klassikere på menukortet.

Smørrebrød til frokost, og et moderne take på den 3-retters menu, som du kender det fra vores andre Madklubben restauranter. Restauranten ligger i den del af det gamle bryggeri, hvor de ikoniske bordeauxfarvede ølkasser blev produceret. Kasserne, som nu hovedsageligt gør sig som loppefund, bærer på historiens vingesus og er et håndgribeligt symbol på historien, der fortælles i Home of Carlsberg. 

Det er her, hvor det hele startede. Der, hvor Carlsberg har sit ophav, og man kan mærke, at det er et sted fyldt med historie. I Madklubben glæder vi os til at være med til at skrive det næste kapitel herude.

Anders Aagaard – stifter af Madklubben

IdéeN Bag

Anders Aagaard

Som stifter af Madklubben, ser Anders Aagaard frem til at åbne den største restaurant han har åbnet i Madklubbens regi. Det er ikke kun på grund af størrelsen, men i højere grad fordi det netop er i nogle af Københavns mest historiske lokaler. Menukortet vil også bære præg af omgivelserne. Derfor vil køkkenet flittigt låne fra bryggeriets produktion – både i brødet, der bliver bagt med mask fra ølproduktionen, og som basis elementer samt tilsmagning i retterne. 

Husbryggeren Bjarke

Som gæst i restauranten er der en god chance for, at du får øje på Husbryggeren Bjarke Bertelsen. Han går ofte rundt og justerer på de tre store kobberkedler bagerst i restauranten. Selvom de ser pæne ud, er de bestemt ikke kun til pynt – de er nemlig en del af bryggeriets produktion. Bjarke begyndte at hjemmebrygge øl i starten af 00'erne, da han boede i Holland. Siden da er hans passion kun vokset for specialøl. I dag er han husbrygger, og det er et drømmejob for ham, fordi han får lov til at formidle øl gennem smag. 

Event spaces

Madklubben Home of Carlsberg er mere end blot en restaurant. Som den største Madklubben restaurant hidtil, huser bygningen flere store lokaler, der indbyder til afholdelse af forskellige events. 

Vores event spaces består af semi-private og private dining areas hvis I er en større gruppe, der gerne vil nyde en aften med hinanden. Vi har også pladsen til at afholde større events, hvis I er en virksomhed, der skal hoste et stort event. 

Læs mere om events for private og virksomheder herunder
eller kontakt os for at høre nærmere. 

Tlf.: +45 38 42 42 54
E-mail: homeofcarlsberg@madklubben.dk

Er I en virksomhed? Så se vores selskabspakker til virksomheder her

1
0
0,-
2
0
0,-
3
0
0,-
4
0
0,-
5
0
0,-
6
0
0,-
7
0
0,-
8
0
0,-
9
0
0,-
1
0
0
0,-
1
1
0
0,-
1
2
0
0,-
1
3
0
0,-
1
4
0
0,-
1
5
0
0,-
1
6
0
0,-
1
7
0
0,-
1
8
0
0,-
1
9
0
0,-
2
0
0
0,-
2
1
0
0,-
2
2
0
0,-
2
3
0
0,-
2
4
0
0,-
2
5
0
0,-

Giv et gavekort

Vil du gerne give en oplevelse, til en du holder af? Bestil et gavekort til Home of Carlsberg her. 

FAQ

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Allergener og kostpræferencer

Selskaber og betingelser

Åbningstider

 • Mandag - Søndag
  11.3000.00
 • Frokost
  11.3014.45
 • Aften
  17.0000.00

Telefontider

 • Mandag - Lørdag
  13.0017.00

I vores telefontider, har vi en medarbejder, der står klar til at besvare alle typer henvendelser. Telefonen er desuden altid åben i vores åbningstid for booking og spørgsmål herom.