![](https://madklubben.imgix.net//media/4ggpwmye/506-kvartalets-groentsag.jpg?w=800&auto=format%2Ccompress&q=28&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&crop=focalpoint&ar=0.667)
Bæredygtighed Hos .506
Hos .506 dokumenterer vi vores produktion og er ikke bange for at dele vores data åbent. Vores mål er altid at forbedre os, og vi inviterer vores frokostkunder til at være en del af denne rejse.
Bæredygtighed i maj måned
![](https://madklubben.imgix.net//media/dyicaga2/koed.png?w=400&auto=format%2Ccompress&q=28&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&crop=focalpoint&ar=1.4285714285714286)
1
Kød
Målsætning: <15%
Maj måned: 6,39%
Heraf
- 72% kylling og svinekød
- 28% okse- og kalvekød
![](https://madklubben.imgix.net//media/gibff22v/groent.png?w=400&auto=format%2Ccompress&q=28&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&crop=focalpoint&ar=1.4285714285714286)
2
Grønt og frugt
Målsætning: >40%
Maj måned: 61,44% pr. kuvert
![](https://madklubben.imgix.net//media/euedcbgj/co2.png?w=400&auto=format%2Ccompress&q=28&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&crop=focalpoint&ar=1.4285714285714286)
3
CO2-udledning
Målsætning: 1,5 kg CO2 / kg
Maj måned: 1,62 kg CO2 / kg