FRANKIES
ODENSE

UNLEASH THE FEAST

Pizza er ikke bare pizza. Let's get that straight. 

På Frankies går vi all in. På indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, vi er i mål, og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Frankies Odense ligger dead center i hjertet af byen. Vintapperstræde for at være helt præcis. Indretningen skriger Miami Vice og unleash the feast. Og det er præcis, hvad vi inviterer dig til at gøre! 

In Crust We Trust

IT'S NOT JUST PIZZA, DOUGH

ALL ABOUT NAPLES
Vores pizzadej er inspireret af den klassisk napolitanske. 
Vi bruger surdej. Ikke gær. For smagens skyld.

THE KEY INGREDIENT
Tipo 00 mel. En super finmalet meltype. 
Gør dejen elastisk, giver pizzabunden en sej og saftig krumme og en mega luftig skorpe.

LEOPARD SPOTS
Nogle gange har pizzaen brændte pletter på skorpe og bund, som giver en ekstra smagsdimension til pizzaen. All on purpose.

SO THE DIFFERENCE IS?
Romersk = lang bagetid (ca 4-5 minutter), mere sprød, mere skorpe.
Napolitansk = kort bagetid (ca 1 minut), mindre sprød, mere saftig.

THAT’S HOT
Vi bager pizzaerne ved 400°c. Den høje varme er det, der definerer smagen og konsistensen af pizzabunden.

Åbningstider

  • Søndag - Onsdag
    11.3022.00
  • Torsdag
    11.3023.00
  • Fredag - Lørdag
    11.3000.00

Telefontider

  • Mandag - Torsdag
    10.0017.30
  • Fredag
    10.0020.00
  • Lørdag
    12.0020.00
  • Søndag
    14.0020.00