FRANKIES
JÆGERGÅRDSGADE

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med store grupper! Det er det, der er med til at skabe stemning! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies Jægergårdsgade ligger…uhm, yes. You guessed it. Midt på Jægergårdsgade, i hjertet af 8000 Aarhus C. Med plads til 130 mennesker indenfor, er restauranten et oplagt sted at holde et event. Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Experiences
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Jægergårdsgade er spækket med glødepærer, neon og vibes der sender tankerne direkte mod Miami Vice. Just as we like it. Lokalerne indbyder til det helt store feast, og er oplagt for selskabet der gerne vil mærke viben fra resten af restauranten

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, vi er i mål, og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Søndag - Torsdag
  16.3021.00
 • Fredag - Lørdag
  16.3023.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00