FRANKIES
ØSTERBRO

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med selskaber og særlige begivenheder! Det er det, der er med til at skabe stemningen! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies Østerbros selskabslokaler giver dig og dine venner mulighed for det helt store feast i private eller semiprivate omgivelser. What’s not to like! Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Vores Lokaler

Frankies Østerbros selskabslokale er oplagt til events, weekend vibes og særlige begivenheder. Uanset om I skal holde fødselsdag, studenterfest, konfirmation eller noget helt fjerde, så har vi jeres ryg.

 

The Party Room

Selskabslokalet på Frankies Østerbro er et privat lokale med plads til op til 24 gæster. Lokalet er oplagt til det store selskab, der ønsker at have deres egen fest.

Experiences
Dagsarrangement - Signatur
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Østerbro er en hidden gem - næsten bogstaveligt talt. Den ligger midt på Østerbrogade - men gemt bagerst i en stor bygning fyldt med liv. Derfor ligger det også næsten i kortende, at der er lagt op til det helt store feast, når man træder ind ad døren og ind i hulen.

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, at vi er i mål, og vi stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor, vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Find os

Åbningstider

 • Søndag - Torsdag
  16.3021.00
 • Fredag - Lørdag
  16.3023.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.00
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00