FRANKIES
ODENSE

ER I EN GRUPPE?

På Frankies er vi vilde med store grupper! Det er det, der er med til at skabe stemning! Uanset om I skal holde fødselsdag, firmafest eller bare have en aften ude med vennerne, så sørger vi på Frankies for et feast af en aften. 

Frankies Odense ligger dead center i hjertet af byen. Vintapperstræde for at være helt præcist. Så uanset om du er ude efter det helt store feast, eller bare vil svinge forbi til en pizza og en cocktail -  så er der altid åbent for jer. Hvis I er mere end 15 personer, skal du kontakte restauranten for at booke bord.

Unleash

The Feast

Booking the feast? Så kan du godt begynde at glæde dig. 
Vores Feast er en experience. Læn dig tilbage og lad Frankies lad Frankie tage styringen. What’s not to like! Rest assured – I kommer ikke til at mangle noget.

Let’s get the facts straight:

1) Bordet er jeres i 2 timer
2) Last call er 15 min. før reservationen udløber
3) Vi serverer cocktails, øl og vin – men først og fremmest pizza
4) Du sørger for at opføre dig pænt – we’ll provide the food and drinks
5) You drunk? Så gå ud og få lidt luft
6) You too drunk? Så går du hjem

Experiences
Aftenarrangement - Signatur

In Crust We Trust

Frankies Odense er ikke kun perfekt, som dit go-to take away spot i Odense. Det er også oplagt som drop in i løbet af ugen, eller for selskabet der gerne vil mærke viben fra resten af restauranten. Indretningen skriger Miami Vice og unleash the feast. Og det er præcis, hvad vi inviterer dig til at gøre! 

På Frankies går vi all in på indretning, farver, musikken (og hvor høj den er). Præcis som vi også gør med pizzaerne. Vi er nørder - and proud of it. Vi føler aldrig, vi er i mål, og stiller os aldrig tilfredse. Det er blandt andet derfor vi løbende tester ny pizzadej (det er en videnskab - let me tell you that) og toppings. Kort fortalt. We're chasing the ultimate pizza experience.

Kontakt os

Åbningstider

 • Onsdag - Torsdag
  16.3022.00
 • Fredag - Lørdag
  16.3023.00
 • Søndag
  16.3022.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.30
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag - Søndag
  12.0020.00