Grill åboulevarden

Med udsigt til åen, det ultimative hotspot i smilets by, finder du Grill Åboulevarden. Her har vi plads til alle slags arrangementer og selskaber - uanset om I skal fejre bryllup, konfirmation, julefrokost eller blot en aften ude med vennerne.

Restauranten har plads til 155 gæster og giver derfor rig mulighed for at fejre alt lige fra bryllup, fødselsdag og barnedåb, til en aften ude med vennerne.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38 41 01 14
Mail: grillaarhus@madklubben.dk 

Er I færre end 15 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Her har vi plads til alle slags arrangementer og selskaber - uanset om I skal fejre bryllup, konfirmation, julefrokost eller blot en aften ude med vennerne.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 01 14. E-mail: grillaarhus@madklubben.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

Menukortet bærer præg af livretter fra hele verden. Derfor tør vi godt love, at kortet rummer noget for enhver smag og til enhver anledning.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 01 14. E-mail: grillaarhus@madklubben.dk
Favoritten
Deluxe
Klassikeren

Selskabstyper

På Grill Åboulevarden har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et sted til at afholde et møde, eller et stort lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store møder og workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Handikapforhold

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Grillede klassikere på solsiden af åen i Aarhus

Som navnet på restauranten indikerer, tilbereder vi vores mad på grillen. Hvorfor? Fordi det smager af mere. Simplere bliver svaret ikke. Hos Grill Åboulevarden er det smagen og råvarerne, der er i fokus. Og hvis du tænker, at det lyder som om, at vi kun griller kød, så tager du fejl. Vi laver nemlig mad til alle, derfor er vores hovedelementer også baseret på fisk og grøntsager. 

Det andet prominente ved restauranten er lokationen. Hjertet af Aarhus. Bedre kan vi ikke beskrive det. Med udsigt til åen i Aarhus bliver det nærmest ikke mere centralt. Velplaceret mellem åen, Aarhus Teater og Skolegade. Der er ikke langt hertil, hvis du befinder dig i Aarhus by. Du finder os midt imellem Mindebroen og Thrues Bro.  

Ankommer du til Aarhus med offentlig transport, tager det ikke mere end 10 minutter at gå til restauranten fra Banegården. Du skal blot følge Fredensgade over Mindebroen og så til venstre langs åen – nemmere bliver det ikke.