Hanzō Østerbro

Midt i art-deco bygningen, der på Østerbrogade lige ved siden af Gunnar Nu Hansens-plads, finder du Hanzō Østerbro. En restaurant med højt(!) til loftet, og plads til godt 100 mennesker.

Besøger I Hanzō som et selskab sørger vi selvfølgelig for, at I får en samlet plads i restauranten. Skal I holde et større arrangement, har I selvfølgelig også muligheden for at leje hele restauranten med en kapacitet på op til 120 personer.


Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 45
Mail: hanzo.oesterbro@madklubben.dk

Er I færre end 9 personer? Book selv bord lige her.

Lokaler

På Hanzō Østerbro elsker vi særlige arrangementer og selskaber! Uanset om du skal fejre bryllup, konfirmation eller julefrokost. På Hanzō Østerbro kan I holde præcis det arrangement, I ønsker.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 45. E-mail: hanzo.oesterbro@madklubben.dk
Del af restauranten

Selskabspakker

På Hanzō finder du en pan-asiatisk menu, hvor du og dine gæster krydser grænserne mellem både Vietnam, Cambodia, Japan, Kina og Indonesien.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 45. E-mail: hanzo.oesterbro@madklubben.dk
Hanzō Experience
Hanzō Experience
Hanzō Experience

Selskabstyper

På Hanzō Østerbro har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et større område til en workshop, eller et sted hvor du og vennerne kan spise sammen.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Pan-asiatisk restaurant på Østerbrogade

Hanzō er en autentisk asiatisk restaurant oplevelse centralt placeret på Østerbro. Restauranten er indrettet med inspiration fra den mægtige verdensdel og maden ligeså. 

Personalet på restauranten er trænet i at afholde de vigtigste begivenheder i dit liv. Så hvis du står og skal afholde konfirmation, fødselsdag, bryllup, barnedåb – eller noget helt andet, vil vi med glæde tage en snak med dig og finde den løsning, der passer dig bedst. Hvis du leder efter et sted, til afholdelse af et forretningsarrangement, har vi også erfaring med dette. Både workshops og større møder. 

Du finder restauranten i smørhullet af indre Østerbro, hvor du er omgivet af søerne, Fælledparken og det mere moderne Nordhavn. Så uanset hvor du befinder dig i bydelen, er der kort afstand til vores sted, hvor du kan nyde ærlig og velsmagende mad. Den nærmeste metrostation, Trianglen, er kun en kort 7-minutters gåtur væk, hvilket gør det nemt for dig og dine gæster at komme til os.