Madklubben Home of Carlsberg

Velkommen til Madklubben Home of Carlsberg. En restaurant placeret i Carlsbergs historiske bygninger på toppen af Valby Bakke lige ovenpå Husbryggeriet Jacobsen. Madklubben Home of Carlsberg er mere end blot en restaurant. Som den største Madklubben restaurant hidtil, huser bygningen flere store lokaler, der indbyder til afholdelse af forskellige events. 

Vores event spaces består af semi-private og private dining areas hvis I er en større gruppe, der gerne vil nyde en aften med hinanden. Vi har også pladsen til at afholde større events, hvis I er en virksomhed, der skal hoste et stort event. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder


Tlf: +45 38424254
E-mail: homeofcarlsberg@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Er I en virksomhed? Så se vores selskabspakker til virksomheder herunder

Lokaler

Vi ved, at alle selskaber er forskellige, og derfor har vi et udvalg af lokaler, så I altid finder et, der passer til jeres arrangement. Skal I holde et stort arrangement, har I også muligheden for at leje hele restauranten.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 54 E-mail: homeofcarlsberg@madklubben.dk
Brewer's loft

Selskabspakker

Uanset om I skal holde en workshop, møde eller et helaftensarrangement, har vi pakker, der passer til jeres behov.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 54 E-mail: homeofcarlsberg@madklubben.dk
Frokost

Selskabstyper

På Madklubben Home of Carlsberg har vi plads til alle typer selskaber. Uanset om du leder efter et mødelokale, med plads til få mennesker, eller et større lokale til en workshop.

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store og små møder samt workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Restaurant placeret i
Carlsberg Byens historiske omgivelser

Madklubben Home of Carlsberg ligger i ølbryggeriet Carlsbergs historiske bygninger på toppen af Valby Bakke. Bryggeriet har ligget i Valby siden 1847. Restauranten er en del af Carlsbergs kulturattraktion Home of Carlsberg hvor Madklubben og Carlsberg er gået sammen for at skabe et spisested til københavnere, øl-entusiaster og alle andre, der gerne vil være med til at skrive det næste kapitel i de historiske lokaler. 

Restauranten er Madklubbens største hidtil, og har plads til op til 300 personer. Der er god mulighed for at afholde forskellige arrangementer og begivenheder. Du kan booke hele restauranten, hvis du skal afholde et stort arrangement, workshop eller måske bryllup. Der er også mindre selskabslokaler, hvor du kan afholde begivenheder som fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller forretningsmøder. Så måske er det værd at overveje, om Madklubben Home of Carlsberg matcher dine behov.

Med en adresse som Gamle Carlsberg Vej 11, ligger spisestedet i smørhullet af Carlsberg Byen. Det er en god mulighed for at opleve det bedste af det gamle og nye København. Der er max. 10 minutters gang fra Carlsberg Station til restauranten, men med en genvej gennem J.C. Jacobsens Have kan du nyde gåturen og blive lukket ind i det, der engang var Carlsbergs grundlæggers private have. I dag er den åben for alle, og kendt som “Bryggerens Park”.