Madklubben Østerbro

I den smukke Art Deco-bygning midt på Østerbrogade finder du Madklubben Østerbro med plads til over 200 gæster. Her kan du og dit selskab både nyde måltidet i de storslåede lokaler, eller på vores tagterrasse under lyskæder og åben himmel.

Menuen er fokuseret på årstidens bedste råvarer med multikulturel inspiration. Køkkenet hos Madklubben Østerbro fokuserer mindre på dogmer og mere på smag. Vi omfavner alle størrelser af selskaber, men restauranten er især veloplagt til det store arrangement. 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 41 41 74 
Mail: oesterbro@madklubben.dk 

Er I færre end 10 personer? Så kan I selv booke bord lige her

Lokaler

Med højt til loftet, et orangeri og en cocktailbar er Madklubben Østerbro en attraktiv oase oplagt til selskaber og særlige arrangementer.

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 74. E-mail: oesterbro@madklubben.dk
Guldsalen

Selskabspakker

Uanset om I skal holde en workshop, møde eller et helaftensarrangement har vi pakker der passer jeres behov.

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 41 41 74. E-mail: oesterbro@madklubben.dk
Østerbro menu
Den klassiske menu

Selskabstyper

På Madklubbens restaurant på Østerbro har vi plads til mange typer selskaber. Som en storslået perle omfavner vi især store selskaber, men leder du efter et sted, til at afholde et møde, kan vi også hjælpe med at placere jer afsides i restauranten. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Store møder
  • Workshops
  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Faciliteter til børn

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

En ærlig madoplevelse i midten
af Østerbrogade

På midten af Østerbrogade i nummer 79 ligger Madklubben Østerbro. Restauranten befinder sig i den gamle bygning af Østerbro idrætspark, og det er derfor nogle helt særlige omgivelser, at gå ind i, når du ankommer som spisende gæst. Spisestedet har en særlig terrasse med plads til mange mennesker i de lune forårs- og sommermåneder. Derudover har restauranten flere store selskabslokaler, som kan danne rammerne for din begivenhed. 

Personalet på restauranten er trænet i at afholde de vigtigste begivenheder i dit liv. Så hvis du står og skal afholde konfirmation, fødselsdag, bryllup, barnedåb – eller noget helt andet, vil vi med glæde tage en snak med dig og finde den løsning, der passer bedst til dit arrangement. Hvis du leder efter et sted, til afholdelse af et forretningsarrangement, har vi også erfaring med dette. Både workshops og større møder. 

Du finder restauranten i smørhullet af indre Østerbro, hvor du er omgivet af søerne, Fælledparken og det moderne Nordhavn. Så uanset hvor du befinder dig i bydelen, er der kort afstand til vores sted, hvor du kan nyde ærlig og velsmagende mad. Den nærmeste metrostation, Trianglen, er kun en kort 7-minutters gåtur væk, hvilket gør det nemt for dig og dine gæster at komme til os.