Når I booker jeres firmajulefrokost på en af vores restauranter i Esbjerg, sørger vi for, at jeres aften bliver noget helt særligt.

Til firmajulefrokosten anbefaler vi en helaftensoplevelse, hvor I har bordet hele aftenen. Her skal I kun bekymre jer om at læne jer tilbage i stolen og hygge jer med hinanden. I kan selvfølgelig også skræddersy jeres egen firmajulefrokost eller booke bord som en stor gruppe med almindelig seating, hvor I har bordet i 2 timer og 15 min.

I kan allerede reservere bord nu, så jeres firma er sikret en plads på en af vores restauranter i Esbjerg. Der er allerede rift om de eftertragtede julefrokostdage i november og december.

Herunder kan du se et eksempel på vores menupakke til helaftensarrangement til jeres firmajulefrokost i Esbjerg.

Har I særlige ønsker eller spørgsmål vedrørende firmajulefrokost på vores restauranter i Esbjerg, så tøv ikke med at kontakte os her.

Tlf.: +45 33 32 32 34
E-mail: madklubben@madklubben.dk

Julemenu
firmajulefrokost

Her kan du se et eksempel på, hvordan en menu kan se ud for et helsaftensarrangement. Hvis I har særlige ønsker, så kontakt os endelig på madklubben@madklubben.dk

Restauranternes menukort for julefrokostperioden er på trapperne og vil blive offentliggjort her på siden, når de er klar.

Firmajulefrokost Helaftensmenuer
Hverdag:Søndag-onsdag
Fra 800,-
Weekend:Torsdag-lørdag
Fra 1000,-
Julefrokost – hverdag

ESBJERG

De specifikke menuer for hver enkel restaurant bliver offentliggjort herunder, når de er klar. Vi anbefaler, at I booker bord, så snart det er muligt. Kontakt restauranten for at reservere bord til jeres firmajulefrokost. 

På hjørnet af Skolegade og Kirkegade finder du Hanzō Esbjerg. En asiatisk restaurant med alt fra bao buns til tempura-rejer og panang curry. På Hanzō får du klassikere fra Asiens mest farverige køkkener, men du bliver også udfordret på ting, som du måske ikke har smagt tidligere.

En rummelig restaurant med plads til mere end 150 gæster. Vores kælder giver mulighed for at afholde store private selskaber, så uanset om I er en lille gruppe eller et stort selskab, har vi noget for jer.

Køkkenet er lokaltforankret omkring egnsretter og lokale råvarer fra Esbjergområdet.