Madklubbens frokost - få en Madklubben-oplevelse på jobbet

En Madklubbenoplevelse.
Direkte på din arbejdsplads.

Madklubbens frokost

Savner du en klassisk frokostordning, der tilgodeser alle? Det får du med Madklubbens frokost, hvor du kan kombinere frokostbuffeten med velkendte varme retter, fyldige salater, der følger sæsonens særpræg, og klassisk, dansk pålæg og pålægssalater, til både kødspisere og vegetarer.

Madklubbens frokost serverer en frokostordning, hvor gennemførte og gedigne serveringer fra Madklubbens mange restauranter tager dig og dine kollegaer med til alle verdenshjørner i hverdagen. Med afsæt i Madklubbens velkendte restaurantunivers kan du glæde dig til mellemøstlige vibrationer med grillet oksekebab fra Bazaar, franske bistroklassikere som coq au vin fra Bistro Royal, og ren nostalgi med boller i karry fra Madklubben Amager – og mange, mange andre klassikere inspireret af Madklubbens velkendte signaturretter fra vores 40+ restauranter i hele Danmark.

De velkendte varme Madklubben-retter krydres med fyldige salater, klassisk pålæg og hjemmebagt brød.

Du kan desuden glæde dig til at starte ugen med et opfriskende, økologiske og koldpresset energishot fra Frankly Juice, ugens Madklubben-chili, en udsøgt ostetallerken med danske og internationale oste og sidst, men ikke mindst, en klassisk kage.

Vi leverer på størstedelen af Sjælland.

Læs mere om vores globale og grønne frokost, Madklubbens frokost International

Hos Madklubben ved vi, at hver virksomhed er unik. Derfor tilbyder vi også, at I kan vælge vores andet frokostkøkken: Madklubbens frokost International, hvor vi stiller skarpt på en grønnere global frokost med forret, hovedret og vegetarisk spread samt mindre udvalg af pålæg. 

Kan en frokostordning trækkes fra i skat?

Kan man bestille mødeforplejning hos Madklubbens frokost?

Fødevaresikkerhed

Få en gratis prøvedag

Udfyld dine informationer nedenfor og få en gratis prøvedag.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Fornavn
Efternavn
Virksomhedsnavn
Antal spisende pr. dag
Email
Telefon

Kontakt os

frokost@madklubben.dk

Tlf.: 78 74 65 06

Smedeholm 15, 2730 Herlev 

Vi leverer frokost

  • Mandag - fredag
    11.0013.00