Shark House frokostordning

Smagen af København.  Altid noget for enhver.  Mad med sjæl.

Smagen af København

Sharkhouse. Spøjst navn tænker du. Men hvis det var dig, der, ligesom Jesper Dillon i 1999, vendte hjem til Blågårdsgade på Nørrebro efter et caribisk eventyr med én ting på hjernen – at lave mad der både betød noget og smagte af noget. Så hænger det måske lidt bedre sammen.

For os handler det om at skabe et mangfoldigt måltid. Hver dag. Altså en frokost hvor der altid er noget, du glæder dig til. Uanset hvem du er. Og hvad du kan li’. Nu har vi øvet os i over tyve år, og vores iver for at blive bedre gror stadig dag for dag.

Opskriften er simpel. Vi serverer nye og gamle klassikere, som er blevet perfektioneret gennem flere årtier, så som tarteletter, butter chicken og signaturburgeren fra Sharkhouse. Dog hænger vi ikke kun fast i fortiden og elsker at servere moderne retter inspireret af den pulserende københavnske madkultur, hvor du bl.a. finder en persisk ghormeh sabzi, en venetiansk egnsret pollo in saor, eller en kreolsk gumbo.

Vi leverer på størstedelen af Sjælland.

Fra 59 kroner pr. kuvert.

Mad med sjæl

Hos Sharkhouse, er det rigtige mennesker, der laver maden. Mennesker der går op i det de laver og hvor maden betyder noget. Med andre ord laver vi soul food – mad med sjæl – med masser af power i smagen, som samler alle ved frokostbordet uden at skræmmer nogen væk.

Hver uge udvikler vores nye passionerede køkkenchef Daniel Duffau menuen sammen med resten af holdet, så hver ret har en betydning, en historie, men bliver også videreudviklet og ændret i takt med køkkenets egen nysgerrighed og ærgerrighed. Daniel har tidligere stået i lære hos Le Sommelier og arbejdet som kok på Italo Disco, det prominente d’Angleterre og seneste som produktudvikler for Aarstiderne, så er vi sikre på, at han kommer til at sætte sit helt eget personlige præg på Sharkhouse’s mad og sjæl.

Menuen indkapsler essensen af det, vi synes er allervigtigst ved et frokostmåltid. At det er simpelt, virkelig velsmagende og ikke mindst tilpas krydret mad. Og, at maden betyder noget. Både for os der laver den, og for dig der spiser den.

Eksempel på menuer
Buffet fra Sharkhouse – priser fraHelstøbt varm ret med garniture og salat, pålæg og dessert hver torsdag
59,-
Mandag, onsdag og torsdag
Tirsdag
Fredag
Buffet – mandag, onsdag og torsdag

Den nye frokost fra Sharkhouse

Kan en frokostordning trækkes fra i skat?

Kan man bestille mødeforplejning hos Sharkhouse™?

Fødevaresikkerhed

Få en gratis prøvedag

Udfyld dine informationer nedenfor og få en gratis prøvedag.

Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Fornavn
Efternavn
Virksomhedsnavn
Antal spisende pr. dag
Email
Telefon

Kontakt os

sharkhouse@madklubben.dk

Tlf.: 78 74 65 06

Smedeholm 15, 2730 Herlev 

Vi leverer frokost

  • Mandag - fredag
    11.0013.00