La Bodega

La bodEGA

Sydeuropæiske retter på kortet.
Charcuteri på tavlen. 
Vin i køleren.

Holdet bag Bazaar har regnet den ud. Opskriften på det gode liv er varme, god mad, gode mennesker og god vin. Det er i hvert fald tesen på deres nyeste skud på stammen - La Bodega.

Menuen er præget af, altid at have special-udvalgt charcuteri på tavlen, klassiske spanske retter så som croquetas, sobrassada, og ellers være sæsonbetonet med frisk fisk, hyggelige småretter og et gedigent udvalg af både lette og store vine fra både Frankrig, Spanien og Italien.

I Danmark har ordet bodega en helt særlig betydning med kulturel historie omkring ølbeværtninger. Bevæger man sig i stedet sydpå, er det nærmere et synonym med en lille hyggelig restaurant med små retter, hvor man kan være sikker på, at stemningen er høj og vinglasset fuldt.

Vi forsøger at indkapsle den varme og sitrende stemning, man ellers kun finder på de små lokale restauranter i sydeuropas storbyer. Der er store smil på læberne og højlydt.

Restauranten har plads til 80 spisende gæster indendørs, men hele sommeren lægger den store udeservering op til sene aftener på torvet.

Holdet

Oliver Bergholt

Hjertet af La Bodega er maden. Og tro os, når vi siger køkkenchefen har hjertet på rette sted. Maden er skabt med kærlighed, franske køkkendyder og er stærkt inspireret af det sydeuropæiske køkken. Alt, du finder på kortet, er testet og tilsmagt med en indlevelse, som var det slutscenen i Titanic.

Jacob Nash

Viben på bodegaen er aldrig bedre end værtskabet selv. Jacob Nash har i flere år kørt Bazaar som restaurantchef og skabt netop den stemning, restauranten er kendt for. Idéen er, at der altid er plads til én til på La Bodega. Så det er Nash, du sætter din lid til!

Christian Nordby

Christian driver Bazaar, Tonys og Madklubben København - og nu også La Bodega, og har i snart et årti været en del af Madklubben-familien. Find ham i Barca mindst en gang om året. Led efter de mest lokale bodegas, og du finder ham med sikkerhed. Præcis derfor har han altid drømt om at åbne præcis sådan en restaurant herhjemme. 

Un grupo grande?

Er I mange? Perfekt! Det gør kun aftenen endnu bedre. Uanset om I er 5 eller 100, finder vi en løsning, der giver mening for jer. 

Giv os et kald eller smid en mail
+45 38 42 42 44
labodega@madklubben.dk 

Find os

Vesterbrogade 55A
1620 København V, Danmark
Telefon: +45 38 42 42 44
labodega@madklubben.dk
CVR 35471898

Restaurant

 • Onsdag - Lørdag
  17.30late

Køkken

 • Onsdag - Lørdag
  17.3022.00

Telefontider

 • Mandag - Torsdag
  10.0017.30
 • Fredag
  10.0020.00
 • Lørdag
  12.0020.00
 • Søndag
  14.0020.00