La Bodega København

Placeret midt på Vesterbro Torv i det pulserende København midt i mellem Frederiksberg og Vesterbro, finder du La Bodega. Her har vi plads til alle slags arrangementer og selskaber - uanset om I skal fejre bryllup, konfirmation, julefrokost eller blot en aften ude med vennerne.

Restauranten har plads til 85 gæster, og der er derfor rig mulighed for at fejre alt lige fra bryllup, fødselsdag og barnedåb til en aften ude med vennerne.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Tlf: +45 38 42 42 44
Mail: labodega@madklubben.dk

Er I færre end 10 personer? Book selv bord lige her

Lokaler

La Bodega er en intim restaurant hvor den sydeuropæiske stemning får lov til at præge restaurantens udseende såvel som maden. Du har mulighed for at leje hele restauranten. 

Lokaler
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 44. E-mail: labodega@madklubben.dk
Hele restauranten

Selskabspakker

Som vi kender det fra bodegaerne i sydeuropa, er stemningen intim og madretterne lige til at dele. Derfor er vores selskabsmenu også bygget på disse præmisser. 

Selskabspakker
Kontakt os for at finde en løsning, der passer til dit behov. Tlf.: +45 38 42 42 44. E-mail: labodega@madklubben.dk
10 deleretter
13 deleretter
Helaftensmenu

Selskabstyper

På La Bodega har vi plads til mange typer selskaber. Uanset om du leder efter et spisested med plads til færre mennesker, eller et større lokale. 

Vi har også plads til det helt store arrangement, hvis du skal fejre en stor begivenhed i dit liv. Vi stræber efter at give jer professionel og uforglemmelig service. 

Vi har stor erfaring med:

  • Helaftensarrangementer med spisning
  • Konfirmationer
  • Barnedåb
  • Bryllupper
  • Fødselsdage
  • Firmafester
  • Kundemøder

FAQ

Selskabsbetingelser

Kørestolsbrugervenlighed

Selskaber og tidsbegrænsning

Allergener og kostpræferencer

Kundeservice

Bodega inspireret af sydeuropa på Vesterbro Torv

Ordet bodega betyder oprindeligt en spansk vinstue. Det er altså ikke det, vi kender som en ølbeværtning i Danmark. En bodega inkluderer derimod charcuteri, gode vine, varme og klassiske retter – præcis som vi gør det på La Bodega. Hvis du ønsker, at dit arrangement skal drage inspiration af sydeuropa, hvor retterne smager af sommer ved middelhavet, og personalet servicerer med oprigtig Vesterbro charme, så er La Bodega et indlysende valg. 

Vores vinkort har et bredt udvalg af vine fra blandet andet Spanien, Italien, Frankrig, Portugal og Catalonien. Så hvis dit selskab holder af gode vine, og gerne vil imponeres af et vinkort, har du muligheden for at gøre det på La Bodega. 

Du finder os på Vesterbro Torv. Du ved, lige dér på Vesterbrogade midt imellem Gammel Kongevej og Istedgade og kun en 5-minutters cykeltur fra Københavns Rådhusplads. Vi glæder os til at tage imod dig og dit selskab, uanset om du skal holde fest, fødselsdag, bryllup eller konfirmation.