Holdet bag Bazaar har regnet den ud. Opskriften på det gode liv er varme, god mad, gode mennesker og god vin. Det er i hvert fald tesen på deres nyeste skud på stammen - La Bodega.
På menuen finder du større retter som jomfruhummer, rødfisk og sortfodsgris med chorizo-béarnaise. Hertil serverer køkkenet en variation af små retter som pimientos de padrón, stracciatella, kroketter og flere slags charcuteri. På vinmenuen finder du både lette og tunge vine fra store vinregioner – helt fra sydeuropa til Australien.
I Danmark har ordet bodega en helt særlig betydning med den kulturelle historie om ølbeværtninger. Bevæger man sig i stedet sydpå, er det nærmere et synonym med en lille hyggelig restaurant med små retter, hvor man kan være sikker på, at stemningen er høj og vinglasset fuldt.
Et vaskeægte nytår i Vesterbro-stil med smagsoplevelser inspireret af det sydlige europa?
Book bord til årets sidste aften hos os.
På La Bodega serverer vi en menu til nytårsaften, der repræsenterer alt det, vi står for. Udforsk menuen og vinmenuen lige her.
Oliver Bergholt
Hjertet af La Bodega er maden. Og tro os, når vi siger køkkenchefen har hjertet på rette sted. Maden er skabt med kærlighed, franske køkkendyder og er stærkt inspireret af det sydeuropæiske køkken.
Christian Nordby
Christian driver Bazaar, Tonys og Madklubben København - og nu også La Bodega, og har i snart et årti været en del af Madklubben-familien. Med en forkærlighed for sydeuropæisk mad og vin, har Christian både hjertet og maven med i den nye restaurant.
Perfekt! Det gør kun aftenen endnu bedre. Uanset om I er 5 eller 90, finder vi en løsning, der giver mening for jer.
Giv os et kald eller smid os en mail på
+45 38 42 42 44
labodega@madklubben.dk
Giv et gavekort
Vil du gerne give en spiselig oplevelse, til en du holder af? Prøv med et gavekort til La Bodega.